Ügyfélszolgálat

FIGYELEM. A termékek cseréje nem egyidejűleg történik. Amennyiben terméket szeretne cserélni, vagy a termék értékét visszaigényelni, kérjük első lépésben küldje vissza hozzánk a nem megfelelő terméket.
Méret/modell/szín csere, illetve pénzvisszaigénylés:


Megváltoztathatja a rendelt termék méretét, kérhet egy másik terméket cserébe vagy a pénz visszaküldését..
1. LÉPÉS: Adjon le új megrendelést (a kívánt termékkel együtt), és írja be a Megrendelés megjegyzésébe a korábban leadott megrendelés azonosítóját, a cserélni kívánt termék kódját és nevét, valamint a csere okát.
2. LÉPÉS: Csomagolja a visszaküldeni kívánt terméket egy lapba, műanyag csomagolásba, zacskóba vagy tasakba, hogy szállítás folyamán ne sértse meg a dobozt.
3. LÉPÉS: Kérjük válassza ki a csomag visszaküldésének módját és postázza nekünk a csomagot:
1. A csomagkuldo.hu futárszolgálaton keresztül átadhatja csomagját egy átvételi ponton. Az átvételi pontokat a www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek weboldalon tudja megkeresni.


Ebben az esetben fontos, hogy a csomagon legyen feltüntetve az alábbi szám: 97397576
A visszaküldés ára 990 Ft-, az összeget visszatartjuk a megrendelés teljes értékéből.
2. A második opció ha szeretné házhoz rendelni a futárt, ebben az esetben a visszaküldés ára 1.200 Ft-, amelyet szintén visszatartunk a megrendelés értékéből.
4. LÉPÉS: Miután a nem megfelelő termék visszaért cégünkhöz, elküldjük önnek az új terméket, vagy a termék értékét (kérés szerint).
A futár az Ön címén fog jelentkezni, az új csomaggal, amely a választott méretet vagy modellt tartalmazza. Ki fogja fizetni az ár különbséget és/vagy a szállítási költségeket ha szükséges.
Fontos!!!
Ha a cserébe kívánt termék ára magasabb, akkor a különbözetet készpénzben kell megfizetnie, amikor a futár a termékkel cserébe megérkezik.
Ha a termék ára alacsonyabb, akkor az összeget visszatérítjük a következő formában:
1. E-mailben elküldött utalvány, amelyet későbbi megrendeléskor használhat fel.
2. Vagy átutaljuk a különbözetet bankszámlára. Felhívjuk figyelmét arra, hogy amikor feladja rendelését a cserélendő termékkel, a megjegyzések felületen írja be (számlatulajdonos nevét és IBAN-számláját).


A csomag átvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésére, amelyben megváltoztathatja a terméket / termékeket.
Visszaküldési/lecserélési költségek:
Nem álljuk az 1500 HUF szállítási díjat, ha le szeretné cserélni terméket egy másik modellre/színre, azzal az indokkal, hogy meggondolta magát a kiválasztott modellel kapcsolatban, vagy ha szeretné visszaküldeni a terméket és szeretné visszakapni a pénzét.
Termékcsere esetén a szállítási költség 1500 HUF (a futárszolgálat díja)

Vissza kérem a pénzemet:
A visszaküldendő termékeken nem lehetnek kopás vagy használat jelei.
1. Vegye fel velünk a kapcsolatot a pénz visszatérítésével kapcsolatban a következő telefonszámon: 36124999350 vagy az info@csakcipo.hu e-mail címen;
2. A terméket eredeti csomagolásban kell visszaküldeni, és egy lapba, műanyag csomagolásba, zacskóba vagy tasakba kell csomagolni. Ha az awb közvetlen ragasztásával károsítja a dobozt, 1500 HUF díjat számítanak fel.
A csomag elküldésének két módját kínáljuk Önnek :
• Kérhet minket, hogy futárt küldjünk a csomag felvétele érdekében.Az 1800 HUF értékű összeg, (futárdíj) levonásra kerül a teljes visszatérítendő összegből.


• Csomagját visszaküldheti a Csomagküldő futárszolgálattal úgy, hogy leadja azt egy átvételi ponton. Az átvételi pontokat a www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek oldalon találja. Visszaküldési költség 990 HUF.
A pénz bankszámla alapján kerül visszaküldésre, 3-14 munkanapon belül, a csomag székhelyünkre való visszaérkezésétől számítva.