Ügyfélszolgálat

A csakcipo (csakcipo.hu) a következő fizetési módokat kínálja Önnek:

Fizetés kézbesítéskor (átvétel)


A rendelés teljes értéke kifizetése a termékek kézbesítésekor teljesül. Abban az esetben, ha futárszolgálat kézbesíti a rendelt termékeket, a futárnak kell kifizetni a rendelt termékek értéket.

Online fisetés - Paypal

A PayPal-on keresztül történő online fizetés teljes biztonságban történik. PayPal is a pay-as-you-go, pay-as-you-go, pay-as-you-go, pay-per-view solution.

A PayPal rendszeren belül csak egyszer adja meg a kártya adatait, ezek registrálásra kerülnek, és tökéletes rögzítésre a PayPal szerveren.

Online physics card

Fizethet online személyes vagy vállalati kártyájával, teljes biztonságban. A kártyás fizetés biztonságos módszer, mert a kártyája adatait a feldolgozó nem tárolja, adatai biztosított és titkosított tárolásra kerülnek.

To make the payment you will enter your card number, expiration date and CVV2 / CVC2 code (the last three digits written on the tape on the back, which also contains your signature).

A LibraPay's free-to-use textbook is a great way to get the most out of your website. A Stripe szolgáltatás nem fogad el más pénznemeket, mint RON.