Ügyfélszolgálat

                                                                     FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

  1.    The weboldal használata

A www.csakcipo.hu oldalon bemutatott termékek elérése, meglátogatása, használata vagy megvásárlása magában foglalja az alábbi feltételek elfogadását. Ha tájékoztatást szeretne kapni a webhely használatának minden feltételéről, kérjük, olvassa el az alábbi szakaszokat. SC DEPURTAT SRL, székhellyel Romániában, Bucharest, 3. Szektor, Str. Liviu Rebreanu, 6A sz., Azonosítva CUI 30640605, J40 / 10323/2015 által , fenntartja jogát, hogy előzetes értesítés nélkül és az okok megadása nélkül, módosítsa és frissítse ezeket a feltételeket, val. Ezenkívül az SC DEPURTAT SRLfenntartja jogát, hogy a kijelzőn megjelenő hiányosságokat vagy hibákat előzetes értesítés nélkül kijavítsa a gépelési hibák, pontatlanság vagy szoftvertermékek hibák miatt. Kérjük, olvassa figyelmesen a felhasználási feltételeket minden alkalommal, amikor ezt a weboldalt használja. A webhely használatának folytatása magában foglalja a végrehajtott változtatások elfogadását. A www.csakcipo.hu oldal teljes tartalma the SC DEPURTAT SRL tulajdonát Kepez, és törvény Vedia the szerzői jogok védelme érdekében. A SC DEPURTAT SRL írásbeli hozzájárulása nélkül a webhelyen található bármely elem használata, még akkor is, ha ezeket az elemeket védőjelzéssel látják el, a hatályos jogszabályok által előez.For more information, please contact the owner, please contact us at info@csakcipo.hu. Egy online megrendelés leadásához be kell jelentkeznie, ha van korábban létrehozott fiókja, vagy ki kell töltenie egy űrlapot, onenben a felhasználó köteles hogy valós és helyes információkat szolgáltasson személyérl. If you are interested in information about SC DEPURTAT SRL , you can find all the information in this category or it is possible to play the game online at www.csakcipo.hu at the end of the game.


   2.     Titoktartás


A SC DEPURTAT SRL betartja az adatvédelemre vonatkozó hatályos törvényeket; A www.csakcipo.hu is the SC DEPURTAT SRL vállalják, hogy nem az oldal továbbítják felhasználói személyes adatait harmadik feleknek, és csak arra használják way, hogy az kapcsolatba lépjenek ügyfelekkel, valamtké, valamtá A www.csakcipo.hu és a SC DEPURTAT SRL nem ösztönzi a SPAM-eket, nem adja meg elérhetőségeit harmadik feleknek (magánszemélyeknek vagy jogi személyeknek), nem értékesít, nem kínál, nem cserél e webhelyen keresztül kapott e-mail czekett? hozzájárulása nélkül belépnek a weblap oldalaira. Bármely felhasználó, aki kifejezetten megadta e-mail címét awww.csakcipo.hu  weboldalon, dönthet úgy, hogy törli azt a www.csakcipő.hu adatbázisából. If you have any additional information about your personal information, please contact us at info@csakcipo.hu to contact us . A SC DEPURTAT SRL is not required to make any information available in the old-fashioned way in which it can be used in any case, or in any case.


   3.    SZÁLLÍTÁS


A szállítás 2-3 napon belül történik.
A Szállítási költség, 990 HUF, és a fogyasztót terheli.
14900 HUF feletti megrendelések esetén ingyenes a szállítás.

  • Hogyan fizetek?

A fisetés a következő módokban lehetséges: - készpénzben, kézbesítéskor (átvételi rendszer), online - Paysera, kártyával vagy paypall által, a megrendeléskor válassza ezt az opciót; a SC DEPURTAT SRL képviselője gondoskodik minden részletről (proforma számla, fizetési visszaigazolás stb.), hogy megrendelését a lehető leghamarabb kézbesítsük.

Paysera

    4 . VISSZATÉRÍTÉSI FELTÉTELEK


A termékek visszaküldhetők a csomag kézhezvételétől számított 100 naptári napon belül.
You can send an e-mail to the following address:  info@csakcipo.hu
A termékeket csak sérülés vagy kopás nélkül lehet visszaküldeni. Ha terméken használati vagy kopás jelly vannak, the fogyasztó csak of termékek kezeléséből eredő érték csökkenésért felelős, más lie AMI termékek jellege, jellemzőinek és működésének szükséges ".
A SC DEPURTAT SRL vállalja, hogy a visszaküldött termékekért beszedett összegeket visszaküldi az ügyfélnek of visszaküldött termék kézbesítésétől számított 14 naptári napon belül, a  fent említett email címre küldött, az ügyfél által kitöltött értesítés alapján.A tulajdonos kitölti adatait is a bankszámláját. A törvény szerint az ügyfél félreérthetetlen nyilatkozattal, bármilyen kívánt módszerrel elállhat a szerződéstől: e-mail, postai, szóbeli stb. In the following words, the cover is not intended to be as follows:  "The cover shall be filled with the cover of the cover with the cover of the cover". A fogyasztónak visszaküldött összeg tartalmazza
az eladó által, az ügyféltől a termékért kapott összes összegeket, beleértve a kezdeti szállítási költségeket is, ha ezek léteznek. Minden visszaküldött terméknek, millornek teljes összegét visszaküldik, kifogástalan állapotúnak kell lennie, látható felhasználási nyomok nélkül, és az eredeti jótállási bizonyítvánnyal.
Ha a fogyasztó a terméket olyan állapotban adja vissza, onen csökkenti annak értékét, akkor a kereskedő levonhatja a vevőnek visszaküldött összeg egy részét.

E termékek a következő munkapontunk címére lesznek visszaküldve: Romania, Bucharest, sector 3, str. Liviu Rebreanu Nr 6A.
Visszatérítési díj 1500 HUF.
The following is a list of the most recent articles:

  • Kérhet minket, hogy futárt küldjünk a csomag felvétele érdekében.Az 1500 HUF értékű összeg, (futárdíj) levonásra kerül a teljes visszatérítendő összegből.
  • Választhat egy másik futár szolgáltatást, a szállítási költségeket állva (kifizeti a csomag elküldési díját)
    A terméket eredeti csomagolásban kell visszaküldeni, és egy lapba, műanyag csomagolásba vagas. Ha az awb közvetlen ragasztásával károsítja a dobozt, 1000 HUF díjat számítanak fel.

 

     5. A TERMÉKEK LECSERÉLÉSEHa szeretne más termékeket (modellek vagy méretek), mint amiket visszaküld akkor a rendelkezésre álló készleten belül segíthetünk. Abban az esetben, ha egy másik modellt választ vagy més színt ,, Ön viselz a szállítási díjakat, 1500 HUF értékben.

In addition to the 1500 HUF visor, you can use the above-mentioned thermocouples in the model / model, in the case of the inductor, as well as in the case of the model cover, which can be used as a special term.
Az ingyenes méretváltozás csak egyszer érvényes, hacsak nem kap más méretet vagy modellt.

Kérjük, kövesse az alábbi reading:


1. Lepes: Adjon új them megrendelést (a kívánt termékkel együtt), ES to Megrendelés megjegyzésébe Irja the korábban BE megrendelés leadott azonosítóját, the cserélni kívánt vagy kódját termék nevét, valamint the csere okát:
2. Lepes: Egy terméket Csomagolja the visszaküldeni kívánt lapba, műanyag csomagolásba, zacskóba vagy tasakba, hogy szállítás folyamán ne sértse meg a dobozt.
3. LÉPÉS: Cserébe küldjük a terméket a futárszolgálaton keresztül.
A futár az Ön címén fog jelentkezni, az új csomaggal, onen a választott méretet vagy modellt tartalmazza, és Ön átadja azt a csomagot (megfelelően csomagolva), onen a helytelen méretű / modellt terméket tart.

Ha a cserébe kívánt termék ára magasabb, akkor a különbözetet készpénzben kell megfizetnie, amikor a futár a termékkel cserébe megérkezik.
Ha a termék ára alacsonyabb, akkor az összeget visszatérítjük a következő formában:
E-mailben elküldött utalvány, miglioret későbbi megrendeléskor használhat fel.
Vagy átutaljuk a különbözetet bankszámlára. Felhívjuk figyelmét arra, hogy amikor feladja rendelését a cserélendő termékkel, a megjegyzések felületen írja be (számlatulajdonos nevét és IBAN-számláját).
A csomag átvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésére, improve megváltoztathatja a terméket / termékeket.


At www.csakcipo.hu you can use the following information:


  • 990 HUF
  •  deserves to be  ENGINEER
  •  Model / szín csere  1500 HUF

 

    6. TERMÉK-WARRANTY

A nyújtott garancia nem érinti a fogyasztók
jogait:


a. A hiányosságokat, azok jellegét okait és meg az eladó képviselője állapítja Azon the pontoon ahonnan of terméket vásárolták.
A feltárt hiányosságok orvoslása, azoknak a termékeknek a kicserélése, improvek javítása nem lehetséges, illetve a megvásárolt termékek egyenértékű összegének visszatérítése abban az esetben, azé étégé ések, é a javítési vag
(b) The guarantee shall cover, in the following respects:
- helytelen / hibás / nem felel meg a termékhez mellékelt használati / karbantartási utasításoknak;
- visszaélésszerű használatra kerül - visszaélésszerű használatának minősül a termék célja módosítása is;
- jogosulatlan beavatkozások esetén;
- a jótállási bizonyítvány elvesztése vagy megrongálódása.
(c) The term of the guarantee shall be the same as that referred to in the following words:
- eredeti jótállási bizonyítvány;
- fiskális pénztár nyugta, fiskális számla és nyugta vagy fizetési megbízás (adopte esetben), másolatban.
In the case of bizonyítvány is a vásárlási document elvesztése a garancia elvesztését vonja maga után.
d .


     7.     Bírósági eljárások


The company SC DEPURTAT SRL has successfully completed the conflict with the longest contested post. Ha ez nem lehetséges, a vitát a bíróság rendezi, mellnek területén van a  SC DEPURTAT SRL székhelye. The terms and conditions of SC DEPURTAT SRL are included in the above articles;
Kivétel of visszaküldés AlOl: Jogi személyek Altalit vásárolt termékek, különleges megrendelésre behozott termékek (mellek általában nincsenek az SC DEPURTAT SRL raktárában) fogyóeszközök. If you have any problems, please contact us, please contact us, please contact us by e-mail at info@csakcipo.hu.